25 Jun 2011

Pilot




Mesti pelik en nape tetibe je tittle post entry hari ni ' Pilot ' . haha, takde la nak bagi tau ni kawan kawan aku suke sangat orang pilot nih . ape je istimewa si pilot ni . hehe, body tough ? handsome ? intelligent ? smart ? huh , memang la sume tuh complete en tapi sesuai ke dengan kite ? haha, jauh panggang daripada api . haih, ade jugak kurangnye beb . risiko tinggi bile melayang kat udare tuh . buatnye terhempas kat hutan belantare mane ntah en pastu dah kite pulak yang nanges melalak meratapi kematian si pilot nih . haha, tapi en aku akui la yang pilot ni memang bagus sebab die berkhidmat untuk negare jugak . kalau tak takde la kite nak sampai kat Australia , Mesir , buat medic , engineer pe sume en . hehe , keep it up ! cume kalau bawak aeroplane tu kene sentiase be careful la . lagipun dyeorang sume en dah banyak buat latihan en . so , mesti dah terer nak atasi kemalangan yang bakal terjadi time kat udare nanti . fuhhh , ayat skema gilakkk . biase la kat blog ni kena skema skema sikit . haha , bajet . eh , okay lah . banyak kerja ni . sorry post entry kali ni pendek sangat . nanti ade mase aku bagi yang panjang eh . hee , kbye. love you !

2 comments:

  1. pakwe ko pilot ea....!!? hahaha...

    ReplyDelete
  2. haha , boleh jadi jugak la tu. hehe

    ReplyDelete