1 Jun 2011

Family Day

Herm , penatnyerrr . sabtu lepas baru je g mersing samapi hari ahad yang lepas . penattt tak terkate la kan . tak payah citer la . huh , tapi memang best jugak la . sounds macam tak berapa nak best ea . hehe , ade yang tak join the club sebab ade hal yang saye pun tak tau pe dye . hmm , tapi takpe . maybe lain kali dorang join kowt . 

First day mmg penattt la kan . kene tolong sane sini . sumer kejer anak dara kene uruskan . yang teruna just bakar bakar ikan yang ade . makanan sangattt banyakkk . saye pon bedal je ape yang ade . sedap sedap sumenyerrr . hape taknyerrr . makanan macam tu setahun sekali jee saye makan . haha , maklumlahh hidup saye memang kena duduk hostel . kan kan ? haha . 




























haha , banyak lagi kowt sebenarnyerrr tapi malas nak upload lagi . hee , papepon memang best giler ah . scenes sukaneka antarenyerrr ermmm , cari gula gula dalam tepung . punguttt gula gula paling banyak . balingan kasih sayang antare pasangan suami isteri . makan buah epal paling cepat . and the last game is tarikkk tali . haha , aku memang suke tengokkk part last tuh . paling best ahhh . huhu . nak tengokk camne  gelagat dorang sume nih ? haha , jap eah .


video




Game tarikkk tali ni sebenarnyeee lawan antare teruna vs papa papa sekalian . haha . tapi ternyata kehebattannn dorang tak disangka yer . And pemenangnyerrr ialah papa papa sekalian . ini bermakna tenaga orang yang dah kawen lagi hebattt dehhh . hoho .  ape lagi *wan* . cepattt lahhh . hehehe

No comments:

Post a Comment